Guide til køb af indflyttergave til den kræsne mand

køb af indflyttergave

At finde den helt rigtige gave til en kræsen mand er aldrig nemt, uanset om gaven skal gives i forbindelse med en fødselsdag, jul, jubilæum eller indflytning. Du skal ikke desto mindre være villig til at tage udfordringen op, hvis du vil glæde din ven, kollega eller bror.

I denne guide om køb af indflyttergaver til kræsne mænd vil du få nogle konkrete forslag til, hvilke gaveidéer du kan tage op til overvejelse. Længes du netop efter inspiration, så gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at læse hele indlægget.

Start med budgettet

Det er god skik at medbringe en gave til en indflytterfest, men hvor mange penge skal man bruge på gaven? Det findes der ikke et entydigt svar på. De mest populære indflyttergaver til ham koster under tusinde kroner, så du behøver ikke at sætte din pensionsopsparing til udbetaling for at finde penge til gaven.

Hvor mange penge du rent faktisk kan tillade dig at bruge på en gave afhænger helt naturligt af din beskæftigelse, indkomst og generelle økonomi. Selvom man har flere valgmuligheder med et stort budget, så er det vigtigt at huske, at det ikke gælder om at finde den dyreste gave, men derimod om at finde den mest personlige og nyttige gave.

Hvad skal jeg købe til ham?

Nu hvor budgettet er på plads, er det blevet tid til at kigge på, hvad du skal købe til manden, som netop er flyttet i ny bolig. Det er først nu, at det bliver rigtig svært, da en indflyttergave kan bestå af alt mellem himmel og jord.

Du skal både tage hensyn til mandens alder, interesser og personlighed, når du kigger på forskellige gavemuligheder. Vi kan ikke svare på, hvilken gave du skal købe, men vi giver dig gerne nogle relevante idéer:

  • Havemaskine (f.eks. en hækkeklipper eller en græsslåmaskine)
  • Gasgrill (hvilken mand elsker ikke at grille?)
  • Hudplejeprodukter (den kræsne mand går typisk meget op i sit udseende)
  • Oplevelsesgave (faldskærmsudspring, køretur i racerbil m.v.)
  • Kølebrønd til drikkevarer (man skal aldrig gå ned på kolde øl)
  • Morgenkåbe (der skal kobles af efter en lang dag i haven)

Det er ikke sikkert, at ovenstående ting står noteret på hans ønskeseddel, men hvem siger, at man skal købe noget fra ønskesedlen? I stedet for udelukkende at fokusere på, hvad han ønsker sig, bør du i højere grad tænke over, hvad du tror, at han vil kunne få glæde af. Med denne strategi viser du, at du rent faktisk har lagt energi og kærlighed i at finde en god indflyttergave.