Hvisk cayman shiny strap tasker

Tasker er blevet det helt store modeaccessorie, og der er helt klart stort potentiale i at transformere et outfit ved at bruge en lækker taske. En lækker taske giver en følelse af luksus og put-togetherness, som den du ser i modebladerne. Læs mere om hvordan tasken kan give et gammelt outfit nyt liv.

Transformer dit outfit

Det at se effortlessly chic ud er det ultimate mål for de fleste modeelskere. Det at kunne transformere sit outfit med et enkelt accessory eller tilbehør, er noget helt særlig, og kræver det helt rigtige tilbehør. Det er ikke kun at vælge noget tilfældeligt, man skal have det helt rigtige for at signalisere både modebevidsthed og personlig stil. Har du tænkt over hvor meget ens outfit kan ændres, hvis du har en anden taske på?

De fleste tænker ikke på tasker som en del af antrækket. En taske er både praktisk og potentielt moderigtig, men den er faktisk helt essentiel. Forestil dig det perfekte sorte, chic outfit med en flot taske i højkvalitets læder med en flot lænke og forestil dig så det samme outfit med en sportstaske. Det ændrer det visuelle udtryk betragteligt og gør det til et helt andet outfit. En taske kan altså make or break et antræk, og være med til både at løfte eller sænke det.

Vælg det rigtige materiale

Krokodille- slange eller reptilimitationer er i vinden som aldrig før og giver et elegant, men edgy udtryk til et hvert outfit. En taske i reptilimitation kan være med til at løfte et outfit til den 70er riviera chicness der er in lige præcis nu. Hvisk Cayman tasker er et godt eksempel på hvordan denne trend bliver varetaget på en perfekt måde. Det er den perfekte blanding af chic og edgy, som kan live op ethvert sort, enkelt outfit og give dig det lille personlige præg du søger eller løfte et antræk fra dag- til aften. Læg dit net igen på kontoret og tag den lille, fede taske med i stedet for, for at give dit outfit et aftenlook, hvis nu der er middag lige efter arbejde eller fredagsbar på kontoret.

Der ligger nærmest uendelige muligheder i tasker. En taske er den ultimate life saver når du står og føler dig kedelig og det er et tilbehør som skal vare i mange år. Mange ser derfor på tasker som små investeringer. Det er ikke så mange år siden det blev populært at købe dyre, smukke tasker som det ultimate modetilbehør. Det blev ikke mere moderigtigt end en Mulberry Bayswater eller Alexa-taske, men nu er det billedet blevet meget mere flertydigt. Det er ikke kun EN taske der er in, men heller en form for taske som du kan lege med og gøre til din helt egen, så det passer til lige præcis din stil. Baronessen er et fantastisk sted for både modetøj og modetilbehør til stilbevidste og elegante kvinder, der gerne vil hænge med i tiden, men samtidigt dyrker en personlig, lækker stil.

Du skal altså ikke undervurdere hvor meget en god taske, eller den rigtige taske, kan gøre ved et outfit.