Insect Shield tæppe – Undgå insekter

Insect Shield Tæppe med Insektbeskyttelse

Insect Shield Tæppe med InsektbeskyttelseInsect Shield tæppe til dig der vil undgå insekter!

Sol og sommer er dejligt, men det byder desværre også ofte på insekter og ikke mindst myg og flåter, hvilket er en af de få ulemper, der kan være, når sommeren er over os.

Der er næsten ikke noget værre end at nyde en picnic i det fri eller en hyggelig tur på stranden og efterfølgende opdage, at man er blevet ædt op af myg. Heldigvis er løsningen på problemet lige her.

Med dette Insect Shield tæppe undgår du nemlig, at forskellige kryb trænger sig på under en hyggelig tur i det fri. Tæppet er nemlig behandlet med en naturlig og ufarlig insektgift, som holder de irriterende insekter langt væk fra dig og din familie.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Bliv aldrig mere ædt op af myg

Om sommeren eller foråret skal der altså være plads til, at man kan gå ud i haven, tage en tur i skoven eller et smut på stranden, uden at man skal være bange for at blive ædt op af myg eller generet af diverse insekter.

Med dette super smarte Insect Shield tæppe undgår du altså at blive generet af myg eller flåter. Behandlingen af den ufarlige insektgift holder i op til 70 vaske, så du kan altså flittigt benytte dig af tæppet både på stranden, i skoven eller i haven og give det en vask bagefter, så det er klar til en ny tur i det fri.

Tæppet er et super godt alternativ til myggespray eller andre kemikalier, som uden tvivl ikke er lige så sunde for dig, dine børn eller dine kæledyr. Med dette tæppe er du altså sikret en maksimal beskyttelse, uden at du skal være bange for, at du eller dine børn bliver ædt op af myg eller begynder at slå ud.

Læs også om: 3-i-1 campinglampe

Insect Shield tæppe er et effektivt tæppe

Det er ikke altid, at man lige når at opdage, at en myg er godt i gang med at sætte sig fast på huden, og derfor er dette Insect Shield tæppe altså super effektivt og også helt perfekt til dig, der måske er allergisk over for myggestik.

Du opnår en super god og effektiv beskyttelse og mindsker derved risikoen for diverse allergiske reaktioner, som ellers kan plage dig hele sommeren, hvor de irriterende insekter især har sit frembrud og konstant sværmer rundt omkring. Samtidig er insektgiften helt ufarlig, både for mennesker og dyr, så du kan roligt placere familie og kæledyr på tæppet uden at være urolig, og I kan derved nyde en lækker picnic og kvalitetstid i naturen.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →