Kunsten at finde de bedste firmagaver

Direktør

Det er ikke altid lige nemt at skulle finde den perfekte idé til firmagaver. Det er nemlig yderst svært at svare på, hvad en god firmagave er. Vi er alle forskellige og har nogle helt individuelle og dermed forskellige behov. Derfor kan der ikke blot peges et par varegrupper ud, som vil falde i god jord hos enhver person.

Det er derimod dit ansvar som chef at sætte dig i dine medarbejders sted og tænke over, hvad der vil kunne skabe glæde samt øge motivationen hos dem.

Find inspiration til gaveidéer på internettet

Internettet kan i dag bruges til mange ting. Ud over at du naturligvis kan købe de næste firmagaver online, så har du også mulighed for at finde et væld af gaveidéer. Der er mange bloggere, der har skrevet lange romaner udelukkende med relevante gaveidéer, så du blot kan scrolle idéerne igennem og udvælge de bedste.

Det er dog stadig vigtigt, at du har in mente, at gaverne ikke skal gøre dig glad, men derimod dine medarbejdere.

Er du helt på bar bund, så anbefaler vi dig at følge linket her: y-design.dk/firmagaver

Vingaver og gavekurve er de klassiske valg

Du har naturligvis et budget, du skal holde dig inden for. Derudover er der nogle skattemæssige regler, som du også bliver nødt til at overholde. Derfor kan du selvsagt ikke investere mange tusinde kroner pr. gave. Det er blandt andet også derfor, at vingaver og gavekurve er de mest gængse gaver ude på de danske arbejdspladser.

Der er helt grundlæggende intet i vejen med disse gavevalg. De kan skabe glæde hos de fleste og er noget, som vi danskere nyder at dele med familien. Er du derfor helt tom for idéer til firmagaver, så overvej om ikke en lækker kurv med indhold, som eksempelvis kunne være vin, er den bedste valgmulighed.