Mange erstatter aktivitetsuret med et smartwatch

Mange erstatter aktivitetsuret med et smartwatch

Det har været muligt at købe sig et aktivitetsur i mange år. Det er der også rigtig mange, der har valgt at gøre brug af. I dag er der dog flere og flere, der vælger at skifte deres aktivitetsur ud med et smartwatch. Det kan der være flere grunde til, men hos de fleste skyldes det, at de derved kan bære uret hele døgnet rundt.

Der er en stor del af de aktivitetsure, der kan findes på det danske marked, der har et meget sportsligt look. Det er fint, hvis du kun skal bruge det til motion o.l., men vil du gerne bruge det til dagligt, er det ikke sikkert, at det også egner sig til kontoret. Det har fået mange til at skifte deres aktivitetsur ud med et smartwatch.

Smartwatches har samme funktionalitet som et aktivitetsur

Hvis du skifter dit aktivitetsur ud med et smartwatch, er der ikke nogen fare for, at du kommer til at mangle funktionalitet. Det er der mange, der tror, og derfor undlader de at skifte. I de fleste tilfælde vil det blot føre til mere funktionalitet, hvis du foretager dette skifte. Derfor kan det også være værd at gøre netop det.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at der er en vis forskel på funktionaliteten hos de forskellige ure. Fx er det ikke alle, der kan bryste sig af at være forsynet med pulsmåling. Hvis det er en funktion, der er vigtig for dig, er det vigtigt at have fokus på det. Det er nemlig ikke alle smartwatches, der er udstyret med dette.

I og med, at der er mange, der vælger at skifte fra et aktivitetsur til et smartwatch som følge af designet, er det også et aspekt at have fokus på. De mange modeller adskiller sig nemlig på mange punkter ift. design og look. Det betyder selvfølgelig, at du også kan finde et smartwatch, der lever op til dine krav ift. udseende.

Urets app er lige så vigtig, som selve uret

Det er ikke alle, der tænker over det, men faktisk er urets app mindst lige så vigtig, som selve uret. Typisk er det i denne app, at du kan se avanceret statistik, der kan give dig et indblik i din træning. Hvis der ikke er tale om en intuitiv app, der er nem at have med at gøre, ender du sandsynligvis med at blive træt af at bruge den.

Heldigvis er app’en noget, der er i fokus hos de fleste producenter af disse ure. Du er dog ikke altid forpligtet til at bruge producentens egen app. I mange tilfælde kan du også bruge andre apps, hvis du har nogle klare præferencer i denne sammenhæng. Derfor har du mange muligheder ift. synkronisering af dine data.

Det giver dog sjældent mening at skifte dit aktivitetsur ud med et smartwatch, hvis ikke du har i sinde, at det også skal bruges til dagligt. Hvis du kun ønsker at bruge det i forbindelse med sport og motion, er du lige så godt stillet med et reelt aktivitetsur.