Money Maze – Perfekt pengegave

money maze

money mazeMoney Maze er den perfekte gave fra dig, der gerne vil give penge i gave.

Det kan være en anelse kedeligt og opfindsom, at give penge i gave. Men det behøver det så alligevel ikke at være. Skal du til konfirmation, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor du skal have en gave med – Så kan du altså sagtens give penge på en mere kreativ måde end før.

Kuverten er den nemme og kedelige løsning. Money Maze er den sjove og udfordrende løsning. Så hvis du vil give penge i gave, så bør du overveje en anderledes løsning som denne penge-labyrint.


Du kan købe Money Maze hos Coolstuff.dk Klik her →


Men hvad er Money Maze?

Money Maze er både en labyrint, men også en sparegris. Formålet er at indsætte penge i Money Maze, derefter kommer udfordringen. Du kan ikke få pengene ud før, du løser labyrinten. Du skal dreje og vippe Money Maze for at få kuglen igennem labyrinten. Når du kommer igennem diverse fælder og hemmelige døre, så er du i mål. Når du kommer i mål åbner den hemmelige dør og du har adgang til dine penge.

Information om Money Maze

  • Money Maze gaveMåler 9 x 9 x 9 cm
  • Desginet af kraftigt plast
  • Møntindkast på den ene side
  • Labyrint på de 5 andre sider
  • Instruktioner på kassen til, hvordan du løser labyrinten.

Anmeldelser

Der er skrevet 24 anmeldelser på Coolstuff.dk og den har samlet fået 4,1 stjerner ud af 5 mulige. Det må betyde at gaven er mere end godkendt. Der bliver bl.a. skrevet at gaven var sjov og udfordrende, hvor andre mener den er for nem.

Spørgsmålet er bare, er den nem eller udfordrende for dig? Der er kun en måde at finde ud af det på, nemlig ved at købe en. Køb en og test den selv eller køb den og giv den i gave til en ven, kæresten eller til et familiemedlem.


Du kan købe Money Maze hos Coolstuff.dk Klik her →


Du kan finde mange flere spændende gaver på Luxgear.dk.