Nyt gear til mobilen? Dette skal du købe

Smartphone

Der findes efterhånden en hel verden af forskelligt gear og udstyr til mobiltelefoner. En stor del af dette gear er mere eller mindre overflødigt, men der findes også gear, som man ganske enkelt ikke kan leve foruden. I dag skal det netop handle om must-have mobiltilbehør. Er du på udkig efter nyt gear til din smartphone? Så er du landet på den rigtige side.

Mobilcover

Uanset om du ejer en nyere eller ældre smartphone fra det ene eller andet brand, så bør du unde dig selv et cover. Et cover bidrager ikke kun til det visuelle aspekt, men er også med til at beskytte din smartphone mod ridser og slag. Din smartphone kan godt gå i stykker, selvom du bruger cover, men med et cover er det ikke desto mindre muligt at skrue betydeligt op for sikkerheden.

For at finde det rette cover bør du først og fremmest oplyse brand og modelnavn på din smartphone. Du bør endvidere overveje, hvilke krav du stiller til dit cover i forhold til farve, materiale, motiv m.v. Husk at du finder det største udvalg af gode mobilcovers på nettet.

Powerbank

Løber din smartphone tør for strøm i tide og utide?

I så fald bør du erhverve dig en powerbank ved først mulige lejlighed. Det er med en powerbank muligt at lade sin smartphone op på farten. Du slipper altså fremadrettet for at løbe tør for strøm, når du sidder i toget, bussen eller et helt tredje sted.

Der findes rigtig mange forskellige powerbanks i forskellige kvaliteter. De bedste powerbanks rækker til 2-5 fulde opladninger. Det er i øvrigt ikke ualmindeligt, at man kan oplade flere enheder på én gang.

Høretelefoner

Det er selvfølgelig også værd at dykke ned i det store udvalg af headsets og høretelefoner.

Sætter du pris på at lytte til musik, når du cykler, dyrker fitness eller laver lektier, så bør du anskaffe dig et par høretelefoner, så du kan nyde timevis af underholdning uden at forstyrre andre. Du kan med god grund investere i et par trådløse høretelefoner, så du slipper for at bøvle med ledninger. Der er nok at vælge imellem.