Pakkeliste til bryllupsrejsen: Alt det I behøver

Fyldt kuffert

Er I nygifte, og skal I til at planlægge bryllupsrejsen? Så får I her den ultimative pakkeliste til enhver type af bryllupsrejser! Dette gælder selvfølgelig også, hvis man er sent ude med bryllupsrejsen.

Den grundlæggende pakkeliste

Først og fremmest er dette det absolutte nødvendige, når man skal rejse udlands. Det er altså det, man bare skal have med. Her er der tale om det meste praktiske.

Det er nemlig flybilletter, pas, diverse kreditkort og det blå sygeforsikringskort. Der er du godt dækket ind. Derefter kommer de andre nødvendige ting: Tøj og toiletsager. Det er dog forskelligt, da det kommer an på, hvilken variant af de mange romantiske bryllupsrejser, man vælger at tage på.

Den eksotiske bryllupsrejse

Har man planlagt at stikke næsen ned mod de varme lande, så er det især disse ting og sager, der skal pakkes ned i kufferten.

Det er vigtigt at have det rette tøj med, og i dette tilfælde er det nok en god idé at finde sommertøjet frem fra gemmerne. Alt efter hvor lang tid I skal være væk, så beregn gerne ét sæt tøj pr. dag, og det samme gælder for undertøj.

Derefter er det vigtigt at have toiletsager med, som både beskytter hud og hår mod solens UV-stråler. Pak solcremen, shampoo og balsam, der indeholder et højt UV-filter. Iblandt dette har du selvfølgelig puttet tandbørsten, tandpastaen og hårbørsten samt makeup til, når I skal have jeres livs middag, og så en god makeupfjerner.

Idéer til destinationer kunne bl.a. være Thailand, Maldiverne eller Hawaii. Der er du helt sikkert forsikret om at få den helt perfekte eksotiske bryllupsrejse.

Den nordiske bryllupsrejse

Har man derimod valgt at gå den utraditionelle vej, når det kommer til bryllupsrejsen, så kan man vælge at tage på skiferie eller vandreferie. Her gælder nogle lidt andre ting, der skal pakkes ned i kufferten.

Det er dog stadig vigtigt med solcreme, da man udsættes for solen. Udover dette så skal man indstille sig selv på at være praktisk anlagt, da man skal tage højde for de fleste situationer: Myggespray, plastre, allergipiller, mælkesyrebakterier eller lignende. Husk selvfølgelig også skitøjet/vandrestøvlerne – alt efter hvilken type bryllupsrejse du vælger.

Underholdning

Det er altid vigtigt at være forsynet med noget underholdning, og det er underordnet, hvilken type bryllupsrejse I skal på. Det kan være alt fra kortspil, en god bog nede ved poolen, downloadede film eller noget helt fjerde. Det er altid godt at have noget at hygge sig med!