Pep dit drengeværelse op med fede medaljeholdere til alle dine præmier

vinder medaljer

Medaljer og præmier skal ikke bare ligge og flyde på bordet, gulvet eller i en skuffe; de skal vises frem. Mange drenge går ikke så meget op i hvordan deres værelse ser ud, i hvert fald ikke når deres mor beder dem om at rydde op, men med årene får en hver dreng lyst til at vise hvem han er. Han vil gerne vise hvad han kan lide: Om det så er kønne damer eller langhårede rockbands, så ryger der plakater op på væggene, og bamser bliver gemt væk under sengen eller smidt helt ud.

Det er teenageårene som gør sin indtræden, og det er her drenge, såvel som piger, begynder at gribe ud efter en identitet. Måske befinder du dig i den periode af dit liv lige nu, og du vil opdage at ting som før var vigtige, ikke længere er det, og ting som du var ligeglad med pludselig fylder alt. Det skal naturligvis afspejle sig i indretningen af dit værelse. Dinne drømme og bedrifter skal stå fremme så alle kan se dem.

Gå derfor ned i kælderen, find alle de badmintonmedaljer eller fodboldpokaler din mor har gemt væk, og hæng dem op på en af disse medaljeholdere. Så kan alle dine venner se hvor sej du er, og skulle du være så heldig at den pige du er forelsket i kigger forbi, så kan du nemt imponere hende med alle dine sportssejre.

Få din egen tilpassede medaljeholder

Der findes mange forskellige typer ad medaljeholdere, og hvis du går til forskellige sportsgren, kan det være en ide at købe en til hver af dem. Det kunne f.eks. være en hvor der står ”badminton”, og en hvor der står ”fodbold”.

De fleste holdere kan bære en del medaljer, så hvis du ikke har så mange endnu, kan de komme til at se tomme ud hvis du har en til hver sportsgren. I det tilfælde vil det være bedre at købe en til at samle dem alle. Du kan nemlig få medaljeholdere som er tilpasset dig specifikt. De er lidt dyre, men helt klart pengene værd, og du kan selv vælge hvad der skal stå på dem. Du kan f.eks. skrive dit navn, eller du kan bare skrive ”mesterskab” – eller hvad med bare ”Mesteren”?

Uanset hvad er en medaljeholder en sej mulighed for at indrette et cool drengeværelse som vil imponere alle og vise hvem du er som person.