Skal du til karneval? Så skal du vælge disse kostumer

80'er tøj

Karneval er et utroligt sjovt event, som næsten altid tiltrækker mange deltagere. Det er festligt og meget farverigt – og man skal jo selvfølgelig komme udklædt! Men det kan ofte være svært at finde det helt rigtige kostume. Der er mange krav – nogle skal være flotte og andre bare sjove. Så her er derfor de bedste karnevalskostumer, så der er noget forskelligt at vælge imellem.

Kom klædt ud som dyr

Hvis du i lang tid har drømt om at være et eller andet dyr, behøver du ikke længere drømme! Der er nemlig masser af kostumer, så man kan klæde sig ud som et dyr. Det er både sjovt og nemt.

Kom for eksempel som en pingvin eller panda. Begge dyr er søde og sjove, så du vil garanteret få nogle smil af dem, der kommer for at se karnevalet. For at gøre lidt ekstra ud af det kan du jo vælge det dyrekostume som din veninde eller ven, så I matcher. I vil garanteret have det utrolig sjovt, og så vil I også få nogle fantastiske billeder sammen.

Der findes også nogle dyrekostumer, som er lidt mere udfordrende. Vælg for eksempel et stramt leopardkostume eller et mariehønekostume, hvis du er en pige. Det vil helt sikkert tiltrække nogle ekstra blikke.

Hvis du gerne vil tiltrække ekstra opmærksomhed

Hvis du gerne vil tiltrække lidt ekstra opmærksomhed til karnevalet, er der mange muligheder, men den bedste er helt klart at komme klædt ud som en nøgen dame eller mand. Det er både sjovt og innovativt. Hvis det skal være lidt ekstra sjovt, kan man købe det modsatte køn af, hvad man selv er. Så kan man i stedet gå all-in på at klæde sig ud med eksempelvis skæg eller læbestift. Det er de færreste, som ikke vil grine af det og finde det meget sjovt.

Vælg et klassisk kostume

Man kan aldrig gå helt forkert med et af de helt klassiske kostumer. Kom for eksempel som en politimand, en indianer, en superhelt eller en pirat. Der er masser muligheder, og de er lette at opgradere, så de ikke er kedelige. Vælg for eksempel noget godt tilbehør eller læg en god make-up. Så køb et normalt kostume og gør en masse ud af det, så det kommer op på et helt andet niveau. Det vil garanteret også give dig en masse respekt i vennegruppen og blandt de andre karnevalsdeltagere.

Det bedste ved disse slags kostumer er, at de ofte findes i både drenge- og pigeudgaver, så der er ingen undskyldning for ikke at klæde sig ud.

Masker

Hvis du gerne vil med til karneval men ikke er så vild med at klæde dig ud, er masker også en mulighed. Så slipper du for at skulle finde et helt kostume, men kan i stedet nøjes med at tage en maske over hovedet. Det vil garanteret også være et hit i vennegruppen, da I så kan skiftes til at have masken på og lave sjove ting med den.

Kilde: https://www.kostume-pusheren.dk/karneval