Tidens mest populære musik gadgets

musik gear

I dag skal det ikke handle om gadgets i al almindelighed, men derimod udelukkende om musik gadgets. De udvalgte gadgets er tilegnet dig, som er musikalsk anlagt og ikke kan undvære musik i din hverdag. Lad os præsentere dig for tidens mest populære musik gadgets. Du vil helt sikkert komme til at elske produkterne.

Mobilt højtalersystem

Skal der være fest, så lad der være fest.

Med et mobilt højtalersystem kan du lytte til musik uanset tid og sted. Det karakteristiske ved denne type højtaler er, at den er udstyret med hjul og håndtag, så den nemt kan transporteres. Du kan for eksempel tage dit nyindkøbte højtalersystem med på festival, hvis du gerne vil sætte ekstra fut i festen. Mobile højtalersystemer forhandles i mange forskellige farver og størrelser. Kig nærmere på mulighederne, hvis det lyder som et produkt efter din smag.

At et mobilt højtalersystem kan spille højt er ikke ensbetydende med, at man skal skrue helt op for volumen. Der skal selvfølgelig tages hensyn til naboer, som måske ikke er lige så glade for høj musik, som du er.

DAB radio

Det er en realitet, at DAB radioer ikke er helt lige så eftertragtede, som de var for fem og ti år siden, men det betyder ikke, at en DAB radio ikke er et anbefalelsesværdigt produkt. Står en dab radio højt på din ønskeliste, så skal du selvfølgelig købe sådan en radio. De fine DAB radioer og DAB+ radioer koster fra 399 kr. og opefter hos de fleste forhandlere.

Leder du efter en fremtidssikret radio, så skal du købe en DAB+ radio, som differentierer sig på en række afgørende parametre. Læs mere om det på nettet, hvis du er nysgerrig.

Vandtæt højtaler med sugekop

Hvad i alverden skal jeg bruge en vandtæt højtaler med sugekop til? – spørger du måske…

Den skal du selvfølgelig bruge i badet. Der findes efterhånden rigtig mange vandtætte højtalere, som kan tages med i brusebadet, i poolen eller i havet. Er du glad for at lytte til musik, når du står under bruseren, så skal du købe en højtaler med sugekop. Denne type gadget koster ikke meget mere end 1-200 kr.

Musikalsk urtepotte

Slutteligt vil vi gerne præsentere dig for den musikalske urtepotte. Der er tale om en meget speciel urtepotte med indbyggede sensorer. De indbyggede sensorer får urtepotten til at spille, når du rører ved planten. Det er et lidt skørt produkt, men hvor blæret kunne det ikke være at eje en musikalsk urtepotte? Dine venner vil helt sikkert blive misundelige.