Find den perfekte julegave til ham

Julegaver til ham

Julegaver til ham

At finde den rette julegave til ham, er ikke altid lige nemt. Har du en mand eller kæreste, der aldrig ønsker sig noget? Er hovedet tomt for gode gaveidéer til mænd? Så får du her nogen gode forslag til attraktive julegaver til ham, der har alt!

Julegaver til ham der elsker gode minder

Der er mange muligheder for at finde den perfekte gave til ham, der elsker at opleve noget og få uforglemmelige minder. Du kan enten vælge at give en oplevelse til ham alene eller du kan vælge at købe en oplevelse, hvor i sammen kan opleve noget.

Helikopterturen

HelikopterturenEn helikoptertur er en uforglemmelig oplevelse i luften, som de færreste har prøvet. Denne gave kan du med fordel give til din mand, kæreste eller far – Der virkelig trænger til en oplevelse i luften!

En tur i helikopteren giver dig mulighed for at få en god udsigt over byen, veje og marker i din by. En helikoptertur har en cirka varighed af 10-15 minutter alt efter hvad du vælger. Den koster omkring 6-800 kr.

Der er masser af muligheder for at bestille denne oplevelse online. Den kan nemlig købes hos Go Dream, Du glemmer det aldrig, smartbox og Bellevuebox.

Vinsmagning / ølsmagning

Der findes mange smagsoplevelser, det gælder både vine, øl, gin, whisky, kaffe m.m. Så hvis du har en far, kæreste eller mand, der trænger til nogen nye smagsoplevelse, så er der også masser af muligheder.

Vinsmagning og andre smagsoplevelser kan findes mange steder online og der er mulighed for at finde dem rundt omkring i landet, hvad end du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

Så har du en far der elsker vin – Så giv ham en vinsmagning i gave. Det samme gælder, hvis du har en far eller kæreste der elsker whisky eller kaffe, så giv ham da sådan en smagsoplevelse!

Hotelophold

HotelopholdEt hotelophold er en rigtig god og personlig gave. Hvis du skal give en god gave til kæresten eller manden, der har alt, så kan et ophold være en rigtig god idé. Her får i mulighed for at være sammen og få en dejlig oplevelse i selskab med hinanden – Og hvad er bedre end det?

Der findes hotelophold overalt i Danmark, det samme gælder hvis i vælger Sverige eller Tyskland. Alt efter hvor stort dit budget er, så kan du finde et dejligt ophold i nærheden af dig eller langt væk hjemmefra.

Nu kan i nyde et dejligt ophold med god mad og evt. massage og spa i selskab med hinanden. Den perfekte julegave til ham, du vil tilbringe tiden med.

Julegaver til den aktive person

Skal du købe gave til den aktive person, hvad end det er til din far, din kæreste eller mand, så er der masser af muligheder. Herunder får du et par gode idéer til, hvad du kan give den aktive person i gave.

Løbesko eller løbeur

Hvis manden du skal købe gave til er den aktive løber eller cykelrytter, så kan du med fordel købe et par løbesko eller cykelsko. Personer der går op i deres sport, vil uden tvivl elske at modtage gaver de kan bruge aktivt hver eneste dag.

Du kan også vælge at give ham et løbeur eller noget løbetøj.

Kettlebell

KettlebellEr det den aktive mand der elsker at gå ture eller træne derhjemme i sit fitnesscenter, så kan du købe noget ekstra udstyr til ham. Har han sit eget rum så kunne det være en idé at købe en kettlebell, som efterhånden er blevet meget populær til bl.a. crossfit og styrketræning. Hvis han allerede har en kettlebell, så kan det også være en mulighed at købe håndvægte, en træningsbænk eller andet, der kan være med til at udvide hans eget lille træningsrum.

Sportsferie

Der er masser af muligheder for at give den aktive person en sportsferie i gave. Hvis du skal give en rigtig god gave til ham der har alt, og den godt må koste en anelse mere, så er en sportsferie en unik mulighed.

Det er muligt at bestille ferier til hele familien, det gælder både jer der har børn, men også jer der bare er et par.

Club La Santa er der mulighed for at bestille en helt unik aktiv ferie, hvor der er mulighed for mere end 40 forskellige sportsaktiviteter!

Julegaver til ham der elsker biler

Skal du købe gaver til ham der elsker biler og høj fart? Så får du her nogen rigtige gode julegaveidéer!

Kør Ferrari

Kør FerrariEn tur i Ferrari? Eller en tur i Lamborghini? Eller en tur i en lækker Audi R8? Eller hvilken som helst anden bil. Det handler her om, at give din kæreste en tur i hans favorit bil. Du kan nemlig booke en god oplevelsesgave, hvor han får lov til at køre på gaden eller på en lukket bane.

Djævleræs

En anden rigtig populær oplevelse er djævleræs. Hvis din mand elsker høj fart og sjov, så er djævleræs den helt perfekte mulighed. Her får du godt nok ikke lov til at køre i Ferrari eller Lamborghini, men du får lov til at kører vild ræs på en lukket bane!