iKettle 2 – El-kedel som styres af smartphone

iKettle 2.0 el-kedel med app-betjening

iKettle 2.0 el-kedel med app-betjeningiKettle er den perfekte elkedel til dig, der altid er træt om morgen og ikke orker at stå op for at varme vandet. Ikettle gør nemlig det hele for dig, uden du behøver at bevæge dig det mindste.

Vi kender det vel alle sammen. En tidlig morgen, vi er trætte fordi klokken ikke er ret mange. Vi vil gerne have varmt vand til enten te eller en stærk kop kaffe, for at få lidt energi inden dagen for alvor starter.

Det værste er at stå op for at varme vandet. Om morgenen betyder få minutter rigtigt meget! Den smarte og nye El-kedel er appstyret og det betyder at du kan sove et par minutter ekstra. Den kaldes for iKettle og er allerede blevet ret populær.

Drømmer du også om, at have din personlige tjener til at varme vandet op morgenen, efter jobbet eller om aftenen imens du ser en god film – “Uden afbrydelser”. Så skal du helt sikkert have fat i iKettle.

Video: Indstil din iKettle rigtigt

Ovenover i videoen kan du se hvor nemt det er at indstille iKettle. En automatisk alarm på din Iphone med IOS system. Det er helt vildt så perfekt det er. Du glemmer ikke at lave kaffe om morgenen. Du få samtidig en besked:”Er du klar til din kaffe nu?”. Så kan du enten svarer ja eller nej.

Den fungere sammen med dit vækkeur. Når du skal vågne op, vil den varme vand til dig, hvis du altså godkender. Den begynder automatisk at varme vandet, og skriver når det er færdigt.

Appstyret El-kedel er super smart

Det kan godt være at du kan styre el-kedlen via en app, og det er der ingen tvivl om at det er smart og praktisk. Det er selvfølgelig ikke kun om morgenen den er nyttig. Den er nyttig dagen lang. Er gæsterne på trapperne og du er ikke selv nået ind ad døren, så kan den varme vandet imens du er på vej hjem i bilen eller på cyklen.

Når din alarm ringer om morgen, vil du blive spurgt om, du vil have din morgen kaffe. Hvis du vælger at udsætte dit vækkeur et par minutter, så udsætter den også dit varme vand. Det betyder at din vand er perfekt og varmt til du står op. Du kan også vælge at få den til at varme vandet i god tid, hvis du ikke kan lide at vandet er alt for varmt.

Det er selvfølgelig blæret og smart. Men elsker du den ekstremt varme kaffe som brænder på tungen? Eller kan du bedre lide en lunken kaffe, der kan drikkes uden at brænde sig? Så frygt ej. Denne app-styret iKettle har masser af funktioner og en af dem er at indstille temperaturen.

Hvis du drikker te, så vil du måske have en temperatur på f.eks. 65-80 °. Hvis du gerne vil have en brændende varm kaffe, kan du også vælge 95 – 100 °.

Hvis du er et luksus dyr, som bare elsker service, så er der vidst ingen tvivl om du er personen som skal have den her.

Det kunne også være en god idé til en gave, til personen som har alt?

Læs også om æggekoger til mikroovn

Fakta om iKettle:

  • Kan styres med app, men også på knapperne.
  • 4 valgmuligheder, når du skal vælge temperatur (65°, 80°, 95° og 100°).
  • Op til 1,8 liter vand.
  • Kompatibel med ikettle appen, som er gratis. (IOS 7.0 & Android 4)
  • Skal have trådløst internet / Wi-Fi.
  • Vejer 1,6 kg.
  • Beskyttet mod tørkogning.
  • Varmefunktion i 30 min.
  • Automatisk afbrydes.
  • Materialer af rustfri stål, silikone.

Produktet er udgået i Danmark, men kan stadig købes på Amazon – Klik her.