Smoothie Blender

smoothies

smoothiesLæs med her og find ud af hvorfor en smoothie blender er noget du bør eje!

Smoothies har opnået en helt særlig status i Danmark. De er mere populære end før og de bruges endda i diæter fra professionelle diætister. Det skyldes, at smoothies ikke blot er sunde, men de smager samtidig også friskt og er en ideel måde at starte din morgen på – hver dag.

Mange køber dog deres smoothies på caféer, i supermarkeder eller deslige. Det handler dog primært om, at de er af den opfattelse, at det er for krævende at lave dem derhjemme. Det er vigtigt at understrege, at det ikke forholder sig således. Det er – tværtimod – uhyre nemt at lave en smoothie i eget køkken.

En såkaldt smoothie blender er en maskine, der er lavet specifikt til dette formål. Det er selvfølgelig muligt at lave smoothies med en ganske almindelig blender. Faktum er dog, at det er væsentligt nemmere at lave smoothies med en maskine, der er lavet specifikt til formålet.

Der findes op til flere smoothie blendere på det danske marked. Derfor kan du passende bruge denne artikel til at finde inspiration til den maskine, der harmonerer bedst med dine krav og præferencer. De forskellige modeller adskiller sig på flere punkter, hvorfor der også findes en perfekte model for dit vedkommende.

OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie TwisterOBH er én førende producent på markedet for almindelige blendere. De gør sig dog også bemærket på markedet for smoothie blendere, hvilket de bl.a. gør med deres Smoothie Twister. Det er en moderne og effektiv maskine, der både gør sit arbejde godt og tager sig rigtig godt ud på dit køkkenbord.

Tag din smoothie med på farten

Denne model adskiller sig dog fra mange andre smoothie blendere. Den gør det nemlig nemt og enkelt at tage din smoothie med på farten. Smoothie Twister bliver nemlig leveret med to bægere på hver 600 ml., der er udstyret med en praktisk drikketud, der gør det nemt at nyde din smoothie overalt.

Blenderen er desuden skabt til at kunne lave en smoothie på ganske få sekunder – og det er intet problem, at bruge den til at knuse is også. Du skal blot fylde frisk frugt og is i din Smoothie Twister og tænde for den; få sekunder efter har du en lækker, velsmagende smoothie.

Kraftfuld og funktionsrig smoothie blender

OBH 6620 Smoothie Twister er en kraftfuld smoothie blender, der kan klare langt de fleste opgaver. Den byder desuden på et væld af spændende funktioner. Den er bl.a. udstyret med en momentfunktion, men den byder dog kun på ét hastighedstrin.

OBH har desuden valgt at udstyre denne model med en 300 W-motor. Denne motor understreger, at du ikke får problemer med at lave din favorit-smoothie. Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at både de medfølgende bægere, drikketud såvel som knivdel tåler maskinopvask.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


KitchenAid Artisen

KitchenAid BEMS4 blender - testvinderHer er der tale om en blender, der kan tjene mange forskellige formål. Den er dog særligt velegnet til dig, der ønsker at lave større mængder smoothie end det er muligt med ovenstående model fra OBH. KitchenAid Artisen bliver leveret med en glaskande med en kapacitet, der lyder på 1,5 liter.

Derfor er det oplagt at investere i en model som denne, hvis du skal lave smoothies til hele familien. Den kraftfulde, men dog samtidig lydsvage 550 Watt-motor, der er monteret i denne maskine sikrer, at du både kan blende frisk frugt, knuse is og meget andet.

Væld af indstillinger og kombinationer

Den føromtalte motor kommer med fem hastigheder, der ligeledes også er udstyret med en såkaldt Pulse-funktion – det giver sammenlagt 10 kombinationsmuligheder. Den er desuden også udstyret med en elektronisk sensor, der sikrer konstant omdrejning af de skarpe blade i maskinen – KitchenAid er desuden velkendt for deres patenterede knive, der er monteret i blenderen.

Den medfølgende mixerkande er fremstillet i kraftigt glas og selve motordelen er fremstillet helt af metal. Det er med til at sikre, at blenderen til enhver tid står sikkert og stabilt. Mixerkanden har – som nævnt – en kapacitet på 1,5 liter, hvilket betyder, at du nemt kan lave smoothies til hele familien.

Slutteligt, så skal det også understreges, at maskinens nettovægt lyder på 5,3 kg. Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at maskinen er robust og stabil. Denne blender er et oplagt køb for dig, der ønsker at kunne bruge din blender til andre typer af opgaver end blot at lave smoothies.


Gå til forhandlerens hjemmeside – Klik her →


Sund start på morgenen med en smoothie

smoothie blenderDet er ikke altid, at det er nemt at finde tid til, at sætte det store morgenbord i stand om morgenen. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan få en både komfortabel og sund start på morgenen. Mange vælger nemlig at supplere eller erstatte deres morgenmad en sund og nærende smoothie.

Dette kan du naturligvis passende gøre med en såkaldt smoothie blender. Hvis du blot skal lave smoothies til dig selv, så er det oplagt at vælge en model lignende OBH 6620 Smoothie Twister, der er skabt til at lave én smoothie – og den kan oven i købet medbringes, hvis du skal hurtigt ud af døren.

Har du derimod intentioner om, at skulle skabe et nyt morgenritual for hele familien, så er du bedre stillet med en større blender, der også er udstyret med en større beholder. Ikke desto mindre, så er det oplagt at starte morgenen med en lækker, frisk smoothie – det er både sundt, smager dejligt og gør dig mere frisk.

Find et væld af opskrifter online

Der findes naturligvis et bredt spektrum af forskellige typer af opskrifter på smoothies. Disse kan findes forskellige steder på nettet. Derfor løber du aldrig tør for inspiration til din daglige smoothie, da der findes en lang række forskellige typer af frugter og grøntsager, der kan kombineres på et utal af måder.

De mange opskrifter, der kan findes på nettet er bl.a. udviklet af professionelle diætister, der passende kan bruges, hvis du ønsker at sikre dig, at dine smoothies kan være reel erstatning for din morgenmad. Nettet byder dog også på opskrifter, der blot giver dig en lækker, velsmagende smoothie.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at du skal føle dig tvunget til at lave dine smoothies efter bestemte opskrifter. Det står dig frit for, at skabe dine egne smoothies ved at kombinere frugter og grøntsager, der falder i din smag – på denne måde får du også rig mulighed for at eksperimentere.

Udover vores smoothie blender, så kan du her på Luxgear.dk også læse om andre smarte maskiner. Se eksempelvis vores geniale popcornmaskiner, candyfloss maskiner, hotdog maskiner eller ølkøler til haven.